Aarhus Central Food Market

Case: Aarhus Central Food Market
Opgave: Logo / Visuel identitet / Fontdesign / Skiltning / Outdoor / Kampagne / Event / Branding / SoMe / Nyhedsmails / Fotografering / Video
Fleksibelt logo: Aarhus Central Food Market – navnet er lidt af en mundfuld! Det lange navn fungerer optimalt, bøjet i neon over indgangen til madmarkedet. Men et kvadratisk logo er bare mere brugbart på fleste platforme. For at få det bedste af to verdener, har jeg designet to udgaver af logoet - et kvadratisk og et aflangt.​​​​​​​​​​​​ (Se foto af logo på facaden nedenfor)
Det femte element: Denne illustration visualiserer madmarkedets koncept: Glaskålen balancerer på den profesionelle kokkekniv – høj faglighed kombineret med en gastronomisk legende tilgang og et ønske om at gøre aarhusianerne klogere på mad. Gaflen som spidder en spiseklar jomfruhummer signalerer spændende madoplevelser af høj kvalitet.
Typografi: Jeg har designet en logotypografi til Aarhus Central Food Market. Fonten anvendes til korte overskrifter og som dekoration for at understøtte den visuelle identitet.
Herudover anvendes Akrobat Regular, SemiBold eller Bold til længere tekster.
Nedenfor: Jeg har designet fonten så den nemt kunne omdannes til neonbogstaver til facadeskiltet
Fleksibel farveskala
De primære farver i den visuelle identitet er sort, rød og grå. Farverne tager udgangspunkt i de rå epoxygulve, de grå betonvægge og de sorte borde og bænke på madmarkedet og den røde farve er tilføjet som kontrast. Sekundere farver hentes enten i madbillederne for at skabe en tone i tone effekt eller vælges som bevidst spotfarve for at skabe iøjefaldende kampagneeffekt.
Madfotos fylder meget
Kommunikationen for Aarhus Central Food Market er stærkt billedbåren. Maden får lov at være i fokus. Jeg har taget alle de billeder der bruges i markedsføringen af Aarhus Central Food Market. Se eksempler nedenfor... 
Gastro Gold - en smagfuld valuta
Jeg har designet en særlig mønt til Aarhus Central Food Market som kan bruges som valuta i samtlige madboder på markedet. De er trykt på keramiske skiver.
Digitale skærme & outdoor annoncering
Nedenfor ses et udvalg af spots til digitale skærme og outdoor annoncering.

13 sekunders digitalt spot til Aarhus Lufthavn

10 sekunders digitalt spot til Aarhus Hovedbanegård – Sommerkampagne

Poster til Outdoor abribus - sommerkampagne

Website
Jeg designede websitet for Aarhus Central Food Market med meget kort deadline og med et, ikke eksisterende, budget. Jeg har derfor holdt sitet relativt enkelt og det indeholder blot de mest nødvendige informationer. Det vigtigste var, at sitet var responsivt og brugervenligt via mobile platforme. Nedenfor ses et mockup fra websitet.
Annoncer
Tre eksempler på 1/1 sides avisannoncer for Aarhus Central Food Market.
Kampagner og madevents
Jeg har været med fra idéudvikling til eksekvering af events og kampagner for Aarhus Central Food Market. Jeg kan gennemskue hvad der skal til for, at et event har indhold og substans nok til at det bliver en interessant pressehistorie og dermed skaber omtale. Nedenfor ses et par eksempler på kampagneudtryk brugt på tværs af digitale platforme.

Et udvalg af kampagne elementer til eventet "Smag på Sundhed" – en hel uge i januar hvor Aarhus Central Food Market har fokus på sundhed og god smag. Herover ses Facebook topbanner, Facebook begivenhedsbanner, Kampagne post samt et lille udvalg af fotos der er brugt til Facebook- og Instagram-posts for at promovere eventet.

Ovenfor ses yderligere 4 eksempler på Facebook-begivenhedsbannere for events på Aarhus Central Food Market. Skabelonen er som udgangspunkt fast - men reglen kan gradbøjes hvis eventet lægger op til det. Det er "Black Friday" kampagnen nedenfor et eksempel på.

Ovenfor ses et udvalg af kampagne elementer til sociale medier for Black Friday. Facebook topbanner, Facebook begivenhedsbanner, Kampagne posts til Facebook og Instagram.

Ovenfor eksempler på webbannerannoncering for Black Friday på Aarhus Central Food Market.

Nyhedsmails
Nedenfor et par ekspempler på nyhedsmails med kampagnebudskaber. Jeg har designet en overordnet designskabelon for nyhedsmails til madmarkedet, men har forbeholdt mig muligheden for at variere det overordnede udtryk så det passer til sæsoner og kampagner.
Back to Top