Frozen Sigurt

Case: Frozen Sigurt, frozen yogurt-bar i Aarhus
Opgave: Logo / Visuel identitet / Konceptudvikling / Butiksindretning / Projektledelse / Emballage / Skiltning / Fotografering / Events
En frozen yogurt-bar: Fokus på den gode smag, frisk frugt og et isprodukt i topkvalitet. Mens konkurrenterne jagter helt unge og sliksultne teens, er Frozen Sigurts målgruppe mere moden og kvalitetsbevidst. Den visuelle identitet med et blåt og enkelt logo fremhæver isen, og den farverige topping og skaber et køligt, moderne udtryk.
Frugtige farver og sprøde illustrationer: Blå som blåbær, pink som hindbærcoulis, orange som appelsin og mintfarvet som pistacie. På Sociale medier udvides farvepaletten og feedet krydres med todimentionelle, grafiske illustrationer af frugt, nødder og isvarianter. Illustrationen af isbjørnen er en uofficiel visualisering af hvordan Frozen Sigurt kunne se ud.
Isbarens facade: Kølige nuancer og blå-hvide markiser med et græstæppe som bund og afgrænset af hyggelige blomsterkummer med blåbærbuske. Frozen Sigurt virker som en lille smagfuld oase midt i Jægergårdsgade.
Design af yogurt-baren: Ovenfor et løst mockup af indretningen i isbaren: Tavlelak på væggen bag disken, spejl på en andenvæg. Hindbærpink folie på køledisk og front af yogurt maskinrummet. Vægbeklædning af OSB træplader, Tolix stole og pallemøbler. Blåt gulv og planter der hænger ned fra loftet.
Hvordan camouflerer man de store maskiner?: Ovenfor en praktisk arbejdstegning til håndværkerne over designet af "maskinrummet" til frozen yogurt-maskinerne.​​​​​​​
Moodboard: ​​​​Ovenfor ses moodboard med idéer til møbler, farver, materialer mv. til Frozen yogurt-baren. 
Ovenfor: ​​​​Stemningsfotos fra den færdige isbar.
Marketingstrategi for små penge: Når marketingbudgettet nærmest er 0 kr. må man tænke kreativt. Derfor valgte jeg bl.a. at satse at bygge en solid følgerskare op på Facebook og Instagram.
 Selfievæggen giver gæsterne mulighed for at skabe et sjovt postkort fra en palmestrand. Sammen med en casual "wall of fame" som løbende opdateres med print af gæsternes Instafotos samt en månedlig præmie til de bedste gæstefotos, øges gæsternes loyalitetsfølelse og lyst til dele fotos.
Outdoor: Sommerannoncering, med superlokal placering blot lidt længere oppe ad Jægergårdsgade.
...og så er der jo også Sigurts Lounge
Ved siden af yogurt-baren Frozen Sigurt i naboejendommen, ligger Sigurts Lounge! Her kan gæsterne hænge ud og nyde deres frozen yogurt. Loungen anvendes også som møde- og eventlokale samt galleri.
​​​​​​​Is møder ild: Ejerens ønske var, at indretningen i selve isbaren skulle inspireres af en fortolkning af "is" hvorimod indretningen i Sigurts Lounge skulle inspireres af "ild". Ovenfor ses moodboard for indretning af Sigurts Lounge.
Loungen er indrettet med brændeovn, hvilket gør en frozen yoghurt-date lidt mere varm og hyggelig – også uden for højsæsonen i de kolde vintermåneder. Der er flere materialer der går igen i både isbaren og loungen, f.eks. OSBplader på vægge, Tolixstole og glødepærelamperne. Således skabes en form for sammenhæng i de to ellers meget forskellige lokaler. Ovenfor ses et par fotos af den færdige lounge bl.a. fra en kunstfernisering og nedenfor et gadeview hvor begge facaderne ses sammen.
Back to Top