Nordisk Spisehus

Case: Nordisk Spisehus / Implementering af nyt koncept og opdatering af visuelt udtryk
Opgave: Visuel identitet / Branding / Indretning / Skiltning / Outdoor / Fotografering / Video / SoMe

Nyt koncept: I 2019 ændrede Nordisk Spisehus koncept og gik fra gastronomiske samarbejder med verdens bedste Michelin-restauranter, til udelukkende at servere køkkenchefens egne retter. Denne case illustrerer justeringen af restaurantens visuelle identitet og indretning så begge dele understøtter den nye konceptbeskrivelse: 
"Nordisk Spisehus er en moderne dansk restaurant om dagen. Til aften udvider vi horisonten. Her vil du opleve en unik fusion af det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden."
5. element: Det grafiske element ovenfor er tilføjet som et 5. element til den grafiske linje. Bestik omkranset af laurbærblade og understreget med en stjerne – på Nordisk Spisehus tager man kokkefaget alvorligt og du kan forvente en højgastronomisk oplevelse i særklasse.
Farve / struktur / grafik: Farveskala som udspringer af det kølige nord og varmes op med gyldne toner. Strukturer giver et rustikt udtryk og grafiske illustrationer skaber elegant modspil.
​​​​​​​Ovenfor: En lille folder som gæsten får med hjem som et personligt minde om aftenen. Folderens indhold kan tilrettes direkte i køkkenet hvis gæsten har fået særlige retter eller vine serveret.
Nedenfor: Et lækkert læderindbundet menu- og vinkort med logopræg. Indholdet "hjemmeprintes" og dermed bliver menukortet særdeles fleksibelt og nemt at justere. 
​​​​​​​Ovenfor: Gavekort-omslag med indvendig lomme til fysiske plastikkort.
Nedenfor: Lille zig-zag brandingfolder som bl.a. uddeles på hoteller rundt om i Aarhus.
Udsmykning af Nordisk Spisehus: Restaurantens vægge er dekoreret med grafik og strukturer som understøtter den visuelle identitet. Flagene på landkortet markerer hvor i verden Nordisk Spisehus har haft gastronomiske samarbejder.
Facaden: Facadeskiltet er en særproduktion i blank messing. Vinduet er dekoreret med tekst og det 5. element. I de smalle glasskabe på hver side af restauranten hænger der helt enkle menuposters.  
Film til SoMe: Når jeg fotograferer de nye retter hos Nordisk Spisehus optager jeg samtidigt små videoer til brug på SoMe og i nyhedsmails.
Back to Top